Tévesen közölték: nem hunyt el az egykori Bond-lány!

Karácsonykor vesztette el az eszméletét, majd elhunyt - járta körbe a világot a hír Tanya Robertsről alig egy napja. Itt a csattanó: a Bond-lány él.

A TMZ közölte elsőként a hírt hétfőn: 65 éves korában elhunyt Tanya Roberts, akit leginkább a James Bond: Halálvágta című 1985-ös film Bond-lányaként ismer a világ. A lap szerint a színésznő "kutyasétáltatás közben esett össze december 24-én szenteste, halálának pontos okát azonban nem tudták. 

Talán nem véletlenül: Tanya Roberts ugyanis él!

Fotó: Profimedia/RedDot

A színésznő barátja és képviselője, Mike Pingel hétfő reggel arról tájékoztatta az amerikai médiát, hogy Roberts karácsonykor lett rosszul kutyasétáltatás közben, és A Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházba szállították, ott hunyt el vasárnap. "Hétfő délután az AP amerikai hírügynökséggel közölte, hogy a 65 éves színésznő életben van, de nagyon rossz állapotban van kórházban, miután elesett otthonában." - írja az ATV.hu. A férfi azzal magyarázta a félretájékoztatást, hogy Roberts férje, Lance O'Brien elmondta neki, kezében tartotta feleségét, és "úgy tűnt neki, hogy eltávozott". A férje nem látogathatta a járvány miatt a feleségét, de vasárnap elbúcsúzhatott tőle.

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra