"MÁR NEM MÚLNAK EL!" - Bátor képekkel ünnepli a striáit Demi Lovato!

Demi Lovatoval mindig történik valami, mert, ha nem, akkor biztosan kitalál valamit. Nemrég szakított, levágatta a haját, most ismét a striáit ünnepli.

Botrányos körülmények között szakított a vőlegényével néhány hónapja, Max Ehrich ugyanis a sajtóból tudta meg, hogy szakítot vele az énekesnő. Demi Lovato elmúlt éveit látva ez a hír abszolut beleillett a róla kialakult képbe, a drog-ügye óta ugyanis sejteni lehetett, akadhatnak még furcsaságok és aggasztó hírek az énekesnő háza tájáról. Néhány hete mindenesetre lelkendeztünk mi is, hiszen Demi alapjaiban változtatta meg a karakterét: hosszú fekete haját borotvált rövid szőkére cserélte.

Épp ideje volt már, hogy valami más is történjen!

via GIPHY

Demi alig több, mint egy éve már megmutatta egyszer, hogy is néz ki valójában, akkor azonban alaposan mellélőtt. A narancsbőrét akarta közszemlére tenni, de a rajongók hamar kiszúrták, hogy a kép, amivel illusztrála bejegyzését, jóval korábban készült, azaz nem friss. Most ismét valami hasonló történt, az énekesnő meglepőesn őszinte képeken mutatta meg a striáit, sőt, egy nem akármilyen filterrel jól ki is emelte őket, amitől "szebbek" és hangsúlyosabbak lettek.

A fotói alatt nem mindennapi vallomást tett - milliószám érkeznek a visszajelzések!

Bátor húzás - így néz ki Demi Lovato valójában!

Címlapkép: Instagram/ddlovato

24 óra