Ötletes fotóval tudatta Pintér Ada születendő babája nemét!

Augusztusban férjhez ment, alig három hete pedig bejelentették, jön a baba. Pintér Ada most a nemét is elárulta.  

Tavaly derült ki, túl vannak az eljegyzésen, és az is, az esküvőt idén nyáron tartják majd. A helyszín, a ruha és az időpont is megvolt, de Adáék úgy döntöttek, már a meghívókat sem küldik el. Az ok: a járvány. „Anyagilag sok embert megvisel ez az időszak. Abból indultam ki, hogy van 170 vendég a listán, a többségük vállalkozó, vagy olyan munkából él, akik most nem tudnak dolgozni. Nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy menyasszonytánc, ajándék…” – mondta ezzel kapcsolatban egy tévéműsorban Ada.

Íme egy szerelem képekben! A megismerkedéstől az esküvőig!

Ada jó ideje Németországba költözött, párja, Máté ugyanis ott él, így amikor elérkezettnek látták az időt és biztosak is voltak abban, hogy kapcsolatukat együtt képzelik el az életük végéig, összepakolta a cuccait a fiaival és útra kelt. December elején ismét a címlapokra került, párja oldalán ezzel a vicces fotóval kürtölte világgá, érkezik a baba.

Hogy az ötletekből sosem fogy el, azt bizonyítja, most ismét egy nem akármilyen képpel hozta nyilvánossgra, kislánya lesz. A fotót ide kattintva nézheted meg! 

Szívből gratulálunk!

Címlapkép: Instagram/pinter_adrienn_ada_official

24 óra