NINCS MENTSÉG! Bicskanyitogató, mire vette rá terhes barátnőjét Matthew Perry - Fotók

"Senki nem fog bántani egy terhes lányt. Ne aggódj miatta!" - fűzte hozzá állítólag Matthew Perry, amikor útba irányította szerelmét.

Újabb viharfelhők gyülekeznek Matthew Perry feje fölött. Igaz, már az elmúlt hírekben is jószerivel csak aggasztó hírek érkeztek vele kapcsolatban, így ismerve őt és a tényeket, valószínűleg fel sem fogja, milyen mélyre süllyedt mára. Az év elején jelentették be, a Jóbarátok visszatér, igaz, már akkor is azért aggódott a világ, hogy Matthew Perry keresztbe tehet a terveknek. A színész súlyos mentális problémákkal küzd, láncdohányos és az alkoholfüggősége miatt is többször járt elvonón. Eddig hiába. Nemrég ráadásul eljegyezte szerelmét, egy 29 éves nőt.

Most azonban egy másik nő kijelentései miatt döbbentek meg a sztár rajongói! Ha a fele igaz annak, amit mond, is elfogadhatatlan "Chandler"-re nézve

via GIPHY

Most a színész egyik barátja, Kayti Edwards adott exkluzív interjút a The Sun-nak. Őt egyébként egy időben gyengéd szálak is fűzték a színészhez és épp abban az időben volt mellette, amikor állítása szerint Matthew a leginkább mélyponton volt, ami a szenvedélybetegségeit illeti. Kayti azt mondja, volt nap, hogy 3-4000 dollárt (egy millió forint körüli összeget - a szerk.) is keresett naponta. Perry adta neki a pénzt, akinek a drogfüggősége akkorra olyan méreteket öltött, hogy fogalma sem volt tulajdonképpen, mi mindenre kéri meg a nőt.

Kayti állításai nem csak Perry rajongóit döbbentik meg!

A nő terhes volt, amikor Matthew Perry ezt kérte tőle!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra