MINDENT MEGMUTATOTT: Művészi aktsorozat készült J-Lo-ról! A haját meg levágták!

Az év talán legnagyobb dobása lesz ez így: Jennifer Lopez meztelenre vetkőzött, és rövidesen minden fotó nyilvános lesz. De máris érkezett pár darab.

A világ egyik legbefolyásosabb előadója, egy igazi díva, amihez nyúl, arannyá válik. Jennifer Lopez legutóbb a múlt hétvégén került a címlapokra, pedig akkor "csak" az American Music Awards meghívott vendége és előadója volt. Lehet, már a szervezők is bánják a dolgot, de tény, sokan azt sem tudják, kik nyertek idén díjakat, azt azonban biztosan látták, J-Lo milyen showt nyoott Malumával a színpadon. A ruhájáról meg aztán nem is beszélve.

Most ismét a címlapokon feszít, az év legnagyobb dobása lehet ez: J-Lo meztelen!

via GIPHY

Nem tudjuk, hogy vették a bátorságot, de egy híres fotográfus duó arra kérte fel a dívát, legyen a modelljük - meztelenül!!!! Persze, tudjuk, hogy Jennifer Lopez naponta tesz azért, hogy túl az ötvenen is kirobbanó formában legyen, sőt, nem szégyelli megmutatni kockahasát, kerek popsiját, gyönyörű alakját, azt azonban soha nem gondoltuk volna, valaha is meztelenül láthatjuk majd őt. Pedig ez az idő is eljött. 

A fotózáson készült képek felkerültek a netre - ömlenek a likeok az év hírére!

J-Lo művészi aktjai felrobbantották a netet! Nincsenek szavak...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra