VÁRATLAN FORDULAT: vádat emelhetnek Naya Rivera halálának ügyében! - Fotók

Alig fél évvel a tragédia után a bíróságon folytatódhat Naya Rivera halálának az ügye. Volt párja, Ryan Dorsey felelősöket akar. És az is kiderült, milyen bizonyítékok alapján...

Meglepő fordulatról szólnak a hírek az év egyik legmegrázóbb tragédiáját illetően. Naya Rivera július 8-án csónakot bérelt és kihajózott a kisfiával a kaliforniai Piru-tavon, úszni mentek, ahonnan azonban csak a négyéves Josey tért vissza. Édesanyját, a Glee sztárját napokon át nagy erőkkel keresték a hatóságok, de csak a holttestét találták meg. Azóta pedig az is kiderült, Naya az ominózus napon még négyéves fiát ki tudta tolni a csónakra a vízből, ő azonban örökre elmerült a habokban.

Nem csak a rajongói lepődnek most meg: Naya exe bírósághoz fordulna - bizonyítékai vannak, hogy az énekesnő halálának lehetnek felelősei. 

via GIPHY

A 37 éves Ryan Dorsey már évek óta külön élt a színésznőtől, a tragédia azonban nagyon megviselte őt is. Az utolsó hírek szerint azóta össze is költözött Naya 25 éves húgával, akivel erős támaszai egymásnak ebben a nehéz helyzetben. A férfi azonban a jelek szerint tényleg nem nyugodott bele fia édesanyjának elvesztésébe, gondatlan veszélyeztetés miatt indítana pert a Piru-tó fenntartóival szemben. Az is kiderült, mi minden zavarja Ryan Drosey-t és miért állítja azt, hogy elkerülhető lett volna a tragédia.

Ügyvédjével alapos munkát végeztek, megdöbbentő dolgok derültek ki a beadványukból!

Nem törődött bele exe a halálába - Ryan Dorsey felelősöket akar! Ezt állítja

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra