Többször elsírta magát - Élőben jelentkezett a kórházból Delhusa Gjon!

Közel három hete a közösségi oldalán jelentette be, kórházba került, tíz napja nem lehett semmit tudni az énekes állapotáról. Most megrázó videót tett közzé.

Három hete derült ki, Delhusa Gjon nem érezte jól magát, mentőt hívott, ezt követően derült ki, fertőzött lett. A kórházból megható sorokkal kérte a rajongóit akkor, szorítsanak érte. „Hősies 10 nap után feladtam. Hívtam a mentőt, teszt pozitív, korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom” – írta bejegyzésében.

Alig két hete az énekes testvérének Facebook-bejegyzése okozott riadalmat. Rossz híreket közölt a sztárról. "Sok jó hirünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenziv osztályra, tüdőoxigén szintje 80 %- alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Automatikus kontrollerrel kellett ellátni. A gép folyamatos információt juttat az orvosokhoz. Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként ujabb és ujabb gyógyszerekkel, infuzióval stimulálják a javulást. Sajnálatos módon arról is hirt kaptunk, hogy egyesek mindenképpen be akarnak jutni Gjonihoz. Nagyon szépen kérem, a szabályokat mindenki tartsa be!! Ez vonatkozik a kórház központi számára is, ahova rengeteg telefonhivás érkezik. Köszönöm szépen!!" - írta a közösségi oldalán Claudette.

Közel két hét telt el azóta, és semmit nem lehett tudni Gjoniról. Most váratlanul egy élő videóban jelentkezett be, és közölte a rajongókkal, meggyógyult. Vallomása megrázó lett, többször is elsírta magát...

Címlapfotó: Facebook/delhusa.gjonu

24 óra