VIDEÓN A TRAGÉDIA: a TV2 műsorának 17 éves felfedezettje halt meg a Belvárosban!

A TV2 egyik tehetségkutatójának a felfedezettje volt az a 17 éves fiú, aki a hétvégénautóbalesetben vesztette életét Budapest Belvárosában. Kiderült, jogosítványa sincs, a tragédiáról pedig közzétették a felvételt.

A TWN is megírta, borzasztó tragédia történt vasárnap Budapest belvárosában, egy 17 éves fiú az életét vesztette, 14 éves barátját súlyos sérülésekkel szállították kórházba. " 2020. november 1-én 5 óra 51 perc körül egy személygépkocsi a Károly körúton villanyoszlopnak ütközött" - közölte a rendőrség a honlapján, a katasztrófavédelem pedig megrázó képeket közölt, ahogya megpróbálják kiszabadítani a roncsa szorult fiatalember élettelen testét.

Mára kiderült, a balesetben elhunyt fiút jól ismerhetjük a TV2 tehetségkutatójából!

A Blikk híre szerint az áldozat négy éve tűnt fel a képernyőn, régi álma volt, hogy sikeres és népszerű énekes legyen, mindez most egy pillanat alatt foszlott szerte. "A balesetet szenvedő jármű rendkívül rossz műszaki állapotban volt. A gumik tükörsimák voltak, emiatt a nyálkás úton nagy sebességgel haladó kocsi megcsúszott és irányíthatatlanná vált" – nyilatkozta a lapnak az esetet jól ismerő informátor. A fiú édesanyja börtönben van, apja nagyon beteg, nemrég pedig kilakoltatták őket. A fiúnakjogosítványa sem volt.

A rendőrség időközben közzétette a videt a balesetről: hatalmas sebességgel hajtott át a piroson a fiú, majd...

Ágyúgolyóként csapódtak az oszlopnak

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra