Sarah Jessica Parker, Charlize Theron, ... - íme a 10 legcikibb ruha a vörös szőnyegen!

A járvány miatt idén a vörös szőnyeges események többsége is elmaradt, és egyelőre nem tudhatjuk mikor csodálhatjuk meg legközelebb a világsztárokat a legújabb ruhacsodáikban. A legrosszabbakban pedig most...

Fényűző gálával indult ez az év, akkor még valószínűleg senki nem sejtette, hogy idén a koronavírusnak köszönhetően nem sok hasonlóban lesz a világnak része. Voltak favoritok, akik be is húzták a Golden Globe-ot, de olyanok is, akik nem kapták meg a díjat, noha mindenki biztos volt a győzelmükben. Izgalmas éjszakán volt ez a filmek szerelmeseinek és izgalmas a ruhák és divat szerelmeseinek is.  

via GIPHY

De a Golden Globe-ok történetében akadtak olyan pillanatok is, amelyeket az érintettek a szívük szerint egy életre elfelejtenének. Ráadásul olyan nagyágyúk is szerepelnek a listán, mint Emma Stone, Charlize Theron, Mariah Carey vagy éppen Sarah Jessica Parker. A szakértők rendre össze is állítják azoknak a ruháknak a listáját, amelyek elrettentő példaként szolgálnak, ami a vörös szőnyeges megjelenést illeti. 

Íme a Golden Globe történetének legcikibb ruhái - röhejesek, szánalmasak...!

Íme a legrosszabb ruhák a gála történetében!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra