Koronavírus: aggasztó hírek érkeztek Delhusa Gjonról!

Alig egy hete a közösségi oldalán közölte, pozitív lett a tesztje, kórházba került. Most a testvére adott friss hírt róla. Nem túl jót.

Néhány napja derült ki, Delhusa Gjon nem érezte jól magát, mentőt hívott, ezt követően derült ki, fertőzött lett. A kórházból megható sorokkal kérte a rajongóit akkor, szorítsanak érte. „Hősies 10 nap után feladtam. Hívtam a mentőt, teszt pozitív, korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom” – írta bejegyzésében.

Azóta sem érkezett hír Gjonról, aki el van zárva a külvilágtól. Igaz, az kiderült, sokan szeretnének bejutni hozzá, sőt, telefonon is hívogatják az intézményben. Most az énekes tetsvérének Facebook-bejegyzése okoz riadalmat. Rossz híreket közölt a sztárról. "Sok jó hirünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenziv osztályra, tüdőoxigén szintje 80 %- alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Automatikus kontrollerrel kellett ellátni. A gép folyamatos információt juttat az orvosokhoz. Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként ujabb és ujabb gyógyszerekkel, infuzióval stimulálják a javulást. Sajnálatos módon arról is hirt kaptunk, hogy egyesek mindenképpen be akarnak jutni Gjonihoz. Nagyon szépen kérem, a szabályokat mindenki tartsa be!! Ez vonatkozik a kórház központi számára is, ahova rengeteg telefonhivás érkezik. Köszönöm szépen!!" - írta a közösségi oldalán Claudette.

Címlapfotó: Facebook/delhusa.gjonu

24 óra