LESIFOTÓK: ősz szakállas, kopaszodó bácsi lett Jude Law-ból! - Fotók

Alig egy hónapja hatodszor is apa lett, mindezt három különböző nőtől - Jude Law-t most először fotózták le a bébivel, de a rajongói is megdöbbentek.

Kate Moss, Cameron Diaz, Sienna Miller - végtelen a híres szépségek sora, akiket Jude Law elcsábított. A 47 éves színészt máig az egyik legsármosabb férfiként emlegetik a földkerekségen, így nem csoda, hogy a hódításai szinte mind kiderültek az élete során. Az sem maradhatott így titokban, hogy számtalan kapcsolatából bizony szép számmal születtek gyermekei is. A legutóbb szeptember közepén, így Law hatodszor lett apa, a harmadik nőt tette anyává. 

via GIPHY

A színész 1997-ben a Shopping című sorozat forgatásain ismerkedett meg Sadie Frosttal, összeházasodtak és született három gyermekük: a 23 éves Rafferty, a 19 éves Iris és a 18 éves Rudy. A Samantha Burke-kel való kapcsolatából a 10 éves Sophia, míg a Catherine Hardinggal valóból az 5 éves Ada. Ezért is kapta fel a fejét a világ, amikor kiderült, újra apa lesz, a pici pedig alig egy hónapja érkezett meg. A neme és neve sem derült még ki, az azonban igen, az édesanya egy pszichológus. De nem ezért döbbentek most meg a rajongók, amikor megérkeztek az első lesifotók a színészről és hatodik gyermekéről.

Jude Law hatalmas, ősz szakállat növesztett, a haja is tovább hullik...

te felismered még? Íme a hatszoros apuka ma, legisebb gyerekével!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra