Sokkoló dolgot árult el Britney Spears állapotáról az ügyvédje a bíróságon! - Fotók

Hónapok óta döbbenten nézik a rajongói a közösségi oldalát, sőt, sokan már azt gondolják, apja tartja fogva a felügyelete alá helyezett Britney Spearst. Most a bíróságon az énekesnő ügyvédje megrázó kijelentést tett.

Vissza fogja egyszer kapni a jogot, hogy a sjaát életéről dönthessen? - ez a kérdés hónapok óta foglalkoztatja a világot Britney Spears kapcsán. A 2000-es évek legnagyobb popcsillaga a jelek szerint mindent megtesz ezért, sőt, a bírósághoz is fordult, hogy a hivatalosan kijelölt gyámja, az édesapja mellé még valakit nevezzenek ki erre a posztra. Jamie Spearst 12 éve, az énekesnő összeomlása után tetták meg gyámnak, azóta ő dönt az életéről, még a több millió dolláros vagyonát is ő kezeli. A napokban tartottak tárgyalást az ügyben, és bizony a kiszivárgott hírek szerint ma már minden rajongója tudja, sokkal nagyobb lehet a baj, mint eddig hitték. Ráadásul mindezt az énekesnő ügyvédjének kijelentése alapján.

via GIPHY

Britney évek óta küzd a szabadságáért, mindezt ő maga is megerősítette egy korábbi tárgyaláson: "Szabadságot szeretnék!". Most, egy újabb tárgyaláson szerdán Britney ügyvédjét hallgatták meg, a TMZ híre szerint pedig olyan kijelentést tett, ami kicsit sem tünteti fel jó fényben az énekesnőt. Az sem kizárt, perdöntő is lehet az évek óta folyó ügyben. Sarkalati pont: nyílvánvaló, hogy Britney nem szeretne többé fellépni, az apja viszont ezzel nem ért egyet. Majd a bíró azt kérdezte, Britney aláírhatna-e egy olyan dokumentumot, amiben elsőkézből, saját maga írja le az érzéseit, döntéseit. Az ügyvéd nemmel válaszolt.

Sőt, kifejezetten egy kómás beteghez hasonlította az énekesnőt! Igaz, ezt most félremagyaráznák, de a rajongók közt voltak, akik élőben hallgatták a történteket! 

Kómás beteg? Így magyarázták a kijelentést utólag, a fültanúk meg másképp!

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra