"Ömlött a vér" - Párja 17 éves fiát verte meg az X-Faktor sztárja

Akár öt évet is kaphat egy ügyvéd szerint Gulyás Roland, aki élettársa 17 éves fiának az állkapcsát törte el.

A 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje élettársát és annak fiatalkorú fiát bántalmazta egy eldurvult vita során - írja a Blikk. A mindössze 17 éves fiatalembernek eltört az állkapocscsontja, de a testi mellett a lelki sebei is nehezen gyógyulnak, az eset óta erős gyógyszereket szed. "Roland a családjával élt abban a társasházban, ahol Márta lakott a gyerekeivel. Hamar egymásba szerettek, a fiú pedig odaköltözött. A nő idősebb gyermeke nemsokára elköltözött, a kisebbik viszont maradt, de megromlott a viszonyuk, folyamatosan voltak a viták, sőt, Márta még a saját családjával is összeveszett a szerelme miatt" – mesélte a Blikknek a család egyik ismerőse.

A múlt hét végén megtörtént a baj: rendőrök és mentők lepték el a házat, Rolandot pedig elvitték kihallgatni a helyszínről. "Szegény fiúból ömlött a vér, a házban lakó nagyszüleihez szaladt át, ők értesítették a hatóságokat. Nem tudom, hogy emészti majd meg a történteket. Azt mondta, a balhé azért robbant ki, mert nem akarta hallgatni, hogy az édesanyja és kedvese hangosan szexelnek, ezért felhangosította a tévét, ami a párnak nem tetszett, ezután szólalkoztak össze" – mesélte az ismerős a lapnak.

Gulyás Roland a Blikk megkeresésésre elismerte a tettét, de szerinte nem ő a felelős a történtekért. "A párommal szexuális együttlét után alváshoz készülődtünk, de a fia nagyon hangosan hallgatta a tévét. Szóltam, hogy halkítsa le, mire ő f*szszopónak nevezett. Átmentem, hogy nevelési szándékkal adjak neki egy pofont, mire felkapta a mellette lévő gitárt és megütött. Letört egy fogam és megsérült a fejem. Dühös lettem, nem tagadom, ököllel ütöttem" – tette hozzá Roland, aki azt mondja, sajnálja a történteket, romba dőlt az élete.

A férfi ellen kétrendbeli súlyos testi sértés miatt nyomoznak. Idén januárban droggal bukott le, azért is eljárás indult ellene.

24 óra