Százfős partin járt a koronavírusos Polyák Lilla

A TWN is megírta, Polyák Lilla koronavírus-tesztje pozitív lett. Most derült ki, hétvégén egy premieren vettek részt a férjével. 

"Sziasztok! Szeretném, ha első kézből, tőlem tudnátok, hogy engem is utolért a vírus második hulláma. Egy-két napja megfázásos tüneteket produkáltam, amit láz és gyengeség kísért. A teszteredmény pozitív lett, így most a családommal kéthetes karanténban vagyunk. Szeretnék mielőbb felépülni, ezért kérem a sajtó munkatársait, tartsák tiszteletben, hogy nem szeretnénk nyilatkozni. Vigyázzatok egymásra!" - írta ki a közösségi oldalára Polyák Lilla, akinek a párját, Gömöri András Mátét is tesztelték. Az ő eredménye egyelőre nem érkezett meg.

Egy mai hír szerint a pár hétvégén egy százfős bulin vett részt! 

A Ripost szúrta ki, a színésznő a férjével és egyik fiával szombaton az Operettszínház premierpartiján vett részt. A színház honlapján kép is láthatató róluk. „Máté a La Mancha lovagja című előadásban állt színpadra a hétvégén, ahová a felesége és kisebbik fia is elkísérte. Lilla maszk­kal az állán pezsgőzött és vidáman beszélgetett a bulin részt vevőkkel, Máté pedig a tőle megszokott közvetlenséggel ölelgette és puszilgatta kollégáit” – árulta el a lap egy neve elhallgatását kérő informátora, aki azt is hozzátette, tart attól, hogy akár ő is megfertőződhetett.

A színház közben bejelentette, ezen a héten elmaradnak az előadások és megkezdik a teszteléseket az esettek összefüggésben.

Címlapfotó: Facebook/polyaklillaofficial

24 óra