Most érkezett: Polyák Lilla koronavírusos lett!

Karanténba kerültek - Gömöri András Máté a közösségi oldalán jelentette be, Polyák Lilla tesztje pozitív. Ő az eredményére vár.

"Bejelentés. Sajnálattal kell tudatnom, hogy a napokban rosszullét és gyengeség miatt itthon kellett maradnom. Lilla tesztje pozitív lett, az én eredményemre még várunk, azonban a tünetek egyértelműek. Az ismeretek fényében két hétre karanténba vonulunk a családdal. Szeretném megkérni a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben ezt az időszakot és hagyjanak minket nyugodtan gyógyulni. Köszönjük a megértést. Vigyázzunk egymásra és magunkra!" - közölte a közösségi oldalán a színész.

A színész bejelentését Polyák Lilla is egy posztban erősítette meg. "Sziasztok! Szeretném, ha első kézből, tőlem tudnátok, hogy engem is utolért a vírus második hulláma. Egy-két napja megfázásos tüneteket produkáltam, amit láz és gyengeség kísért. A teszteredmény pozitív lett, így most a családommal kéthetes karanténban vagyunk. Szeretnék mielőbb felépülni, ezért kérem a sajtó munkatársait, tartsák tiszteletben, hogy nem szeretnénk nyilatkozni. Vigyázzatok egymásra!" - írta a színésznő

Címlapfotó: Facebook/polyaklillaofficial

24 óra