Új párja miatt akadt ki Brad Pittre Angelina Jolie - "Ide süllyed..." - Fotók

Nincs két hete, hogy kiderült, Brad Pitt egy alig 27 éves német modellt csábított el, azóta ráadásul az is kiderült, választottjának férje és egy hatéves fia is van. Angelina nem ezért őrjöng.

Már meg sem tudjuk számolni, hány nővel boronálták össze az elmúlt hónapokban Brad Pittet, közülük a legtartósabb pletyka pedig a Jennifer Anistonnal kapcsolatos volt. Akkor Angeina Jolie állítólag heteken át az idegösszeomlás szélére került, sőt, a gyerekeivel próbálta meg sakkban tartani az exét, csak, hogy keresztbe tegyen a boldogságának. Anistonnal azonban azóta sem békült ki, sőt, azóta számos nővel szóba hozták az 57 éves színészt. És most itt az újabb hír: egy harminc évvel fiatalabb modell. Angelina Jolie és Irina Shayk hasonmás.

via GIPHY

Az 57 éves Hollywood-i sztárt néhány hete paparazzik csípték el: a párizsi reptéren egy privátjetre szállt a 27 éves német model társaságában és Dél-Franciaországba repültek. Nicole Poturalski-ról órákon belül derült ki, hogy férjezett és egy hatéves kisfiú édesanyja. Talán ezért is alakulhatott úgy, hogy alig három nappal később vissza is repült Németországba. De addigra az egész világ ismerte a nevét - természetesen Angelina Jolie is.

Brad Pitt exe ismét dührohamot kapott, és ezúttal talán jó oka is van rá!

Brad Pitt húzhatja a nyakát és nehéz megmagyarázni, ami történt!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra