Történelmet írt ezzel a 3 menyasszonyi ruhájával a sztármodell! - Fotók

Chiara Ferragni legutóbb egy pizzaszelettel tréfálta meg a világot, most a menyasszonyi ruháival került a címlapokra. Kiderült a titkuk.

33 évesen a világ egyik legsikeresebb divattervezője, de modellként is sokan ismerik, divatszakértőként pedig szintén az elsők közt van. Chiara Ferragni 2009-ben indította el a blogját, ami végül világhírnevet és díjak tucatjait hozta neki. Ezt követően már szinte kötelező feladat volt a számára, hogy saját kollekcióval is előrukkoljon, divatszakértőként pedig tévémsorok egyik kedvenc vendége. Nem utolsósorban gyönyörű nő, aki többek között a Guess kampányában is megmutathatta már magát.

És egy dolog kapcsán máig legenda: 3 menyasszonyi ruhájával történelmet írt!

via GIPHY

Chiara Ferragni és szerelme, a Fedez néven ismert rapper esküvője két évvel ezelőtt az egész világot lenyűgözte. A vendégeket egy privát repülővel vitték a helyszínre, ahol egy valóságos vásári forgatag várt rájuk. Ez volt az esemény, ahol rosszul öltözött vendéget még csak véletlenül sem találtunk, de a menyasszony mindenkit felülmúlt a ruháival. Igazán méltó volt a szakmájához az olasz divattervező.

Chiara Ferragni három különböző ruhában mondta ki a boldogító igent - de még milyenekben!

Íme a a történelmi jelentősségű menyasszonyi ruhák!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra