Százmilliókkal húzta le a rajongóit Bella Throne - így verte át őket! - Fotók

Alig több mint egy hete jelentette be, regisztrált a honlapra, ahol bárki pénzért árulhatja a pikáns képeit és videót. Most kiderült, mindenkit átvert.

A 22 éves Disney-sztár bejelentése alapjaiban forgatta fel a világot. Mert bár eddig sem volt titok, nem igazán tartozik a prűd emberek közé, azt azért kevesen gondolták, hogy fiatalon, dúsgazdag világsztárként odáig is elmegy, hogy diszkontáron, az interneten kínálja majd a pikáns képeit és videóit. Bella Thorne hihetetlen rekordokat állított fel az OnlyFans nevű oldalon, az első 24 órában egymillió dollárt keresett, majd nagyon hamar meglett a kétmillió is. Azaz semmittevéssel több mint félmilliárdot szedett össze.

Most azonban már nem csak rajongói, a szexmunkások is kiakadtak rá! Durva, ahogy megvezette őket!

via GIPHY

A járvány alatt a felnőtt tartalmakat kínáló oldal dinamikus növekedésnek indult, hiszen sokan mint fő bevételi forrás kényszerültek a használatára. Bella hatezer forintot kért egy egyhavi, 15 ezret egy háromhónapos, és harmincezret egy féléves előfizetésre a rajongóktól. További 60 ezerért három meztelen fotó járt volna az előfizetőknek. Volna. Mert cserébe a pénzükért ők csak olyan képeket kaptak, amiket Bella már az Intáján is posztolt. Köztük olyat, hogy hot-dogot eszik épp.

Hatalmas botrány lett! Sokan a pénzüket követelik vissza, és az oldal üzemeltetői is léptek!

Megszólalt Bella Throne is - így reagált a vádakra!

Címlapfotó: ProfimediaRedDot

24 óra