LESIFOTÓK KÉSZÜLTEK: Irina Shayk 27 éves klónjával randizik Brad Pitt!

Tavaly az év végén egy 30 éves színésznővel kapák le, majd egy csinos tévéssel boronálták össze. És íme az újabb áldozat, 30 évvel fiatalabb tőle.

Már meg sem tudjuk számolni, hány nővel boronálták össze az elmúlt hónapokban Brad Pittet, közülük a legtartósabb pletyka pedig a Jennifer Anistonnal kapcsolatos volt. Akkor Angeina Jolie állítólag heteken át az idegösszeomlás szélére került, sőt, a gyerekeivel próbálta meg sakkban tartani az exét, csak, hogy keresztbe tegyen a boldogságának. Anistonnal azonban azóta sem békült ki, sőt, azóta számos nővel szóba hozták az 57 éves színészt. És most itt az újabb hír: egy harminc évvel fiatalabb modell. Angelina Jolie és Irina Shayk hasonmás.

via GIPHY

Az 57 éves Hollywood-i sztár a napokban paparazzik csípték el: A párizsi reptéren egy privátjetre szállt, de már nem egyedül. Egy alig huszonhét éves modell volt az útitársa, akivel Dél-Franciaországba repültek. A lányról az is kiderült, egy időben Angelina Jolie hasnmásként írt róla a sajtó, majd Irina Shayk-hoz kezdték el hasonlítgatni. Nem tudjuk, melyik a jobb, de eg biztos, nem lennénk most Angelina Jolie bőrében. Gyantíhatóan egekben a pulzusa.

Pláne, ha meglátja a fiatal szépség képeit! Hiába, Brad ízlése továbbra is tökéletes!

Íme a lesifotó és a gyönyörű modell! No és a korábbi pletykák!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra