FRISS FOTÓK: hatalmas már Radics Gigi kismama pocakja! - Fotók

Az év egyik legnagyobb hírét jelentette be Radics Gigi néhány hónapja: anya lesz. Kismama pocakját látva úgy tűnik, már nem kell sokat várni a nagy pillanatra sem.

Meseszerű minden, ami az utóbb hónapokban Radics Gigivel történik. A Megasztár nyertese márciusban jelentette be, újra szerelmes, majd jöttek az újabb bejelentések: Gigi babát vár, kislányt hord a szíve alatt, akit Bella Szófiának keresztelnek majd. „Mindig úgy képzeltem, hogy az első fiú lesz. Csupán azért, hogy ha később húga születik, nagy bátyó módjára vigyázhasson rá. Ehhez a képhez tartottam magam mindaddig, amíg kiderült, hogy kislányunk lesz” - mesélte a Storynak néhány hete.

Azóta az is kiderült, ki Radics Gigi szerelme: Áron egy fiatal, jóképű férfi és tehetséges kőszobrász. Egy korábbi interjúban elmondta azt is, hogy egy egyedi ékszerrel tervezi majd megkérni az énekesnő kezét. "A testvérem, Éva szervezőként dolgozott együtt Gigivel, és körülbelül két éve mutatott be minket egymásnak. Rögtön éreztem, hogy ott van a szikra közöttünk, és visszagondolva: akkor, ott első látásra beleszerettem Gigibe. De csak másfél évre rá vettem a bátorságot, hogy elhívjam randevúzni" - mondta a Borsnak

Azóta azonban újabb hetek teltek el: Gigi pocakja pedig hatalmas ma már!

Radics Gigi gyönyörű kismama, hatalmas már a pocakja!

Címlapfotó: Instagram/gigiradics

24 óra