Nagyobb a baj, mint hittük - Megtörte a csendet Britney Spears apja - Fotók

Megszólalt a "FreeBritney" mozgalom kapcsán az énekesnő édesapja, a világ most döbbent rá igazán, nagyobb a baj, mint eddig hittük.

A TWN.hu az elsők között írta meg, újra viharfelhők gyülekeznek Britney Spears feje körül. Az énekesnő nemrég heteken át ugyanabban a ruhában posztolt magáról képeket, a rajongói pedig ismét komolyan aggódni kezdtek érte. Nyilvánosan követelték, élő videóban jelentkezzen be és nyugtasson meg mindenkit, hogy jól van. Most azonban kiderült, ez koránt sincs így. A "FreeBritney" mozgalomhoz ugyanis már világsztárok is csatlakoztak, így az énekesnő édesapja úgy érezte, meg kell szólalnia.

Megdöbbentő dolgokat árult el Britney állapotáról.

via GIPHY

Jamie Spears most azért adott interjút, hogy tisztázza a lánya körül kialakult helyzetet. Olyan dolgokat is elárult, ami miatt most a rajongók már egyértelműen értik, miért várják felelsegesen az élő videókat tőle. Sőt, a visszatérésre is hiába várnak egyelőre. Britney ugyanis 2008 óta édesapja gondoksága alatt volt. Azért a múltidő, mert Jamie állapota is romlott, így kérvényezte, más vegye át ezt a szerepet. Így ezt most egy Jodi Montgomery nevű férfi látja el.

A rajongók kikérik maguknak, hogy Britney nem kezelheti a saját pénzét, csak engedéllyel találkozhat bárkivel, nem szavazhat, nem köthet házasságot sem - de az apa elmondta, miért!

Nagy a baj - Britney apja lemondta, milyen állapotban van a lánya!

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra