Feltöltötte ezt a képet Tóth Gabi, majd élő videóban kellett magyarázkodnia

Ma esti koncertje előtt kénytelen volt élő videót indítani, sőt, a posztot is módosította.

Tóth Gabi bátran veszi fel a bokszkesztyűt, ha harcba kell menni azért, hogy "mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen", és ezért már több adok-kapokba is belement az elmúlt években. Első gyermeke születése óta is volt erre példa, hiszen az énekesnő mindig vállalta azt, ha többet mutatott alatta a mérleg, mint korábban, sőt, a mai napig büszke minden egyes kilójára. Pedig, - mint mondja - a szülése óta nem nyerte vissza az alakját. Nem mindennapi képpel és poszttal osztotta meg mindezt. “Sajnos nem sikerült visszaszereznem a szülés elötti formámat, most ezzel a testtel kell megbarátkoznom! Mindent megteszek, hogy újra a régi legyek! Ma este a koncertemen pedig így fogadjatok el “lécci’ #kövérvagyok #kipattintommagamat #nofilter #noretus #ironia" - írta a képéhez Gabi.

Bizony, a többségnek azért szemet szúrt, hogy ezen a fotón azért nem is annyira látszik a felesleg az énekesnőn, sőt, karcsúnak neveznénk inkább, igaz, ez a fajta karcsúság már-már természetellenesnek tűnik.

"Jobb ha megnézed a képet, mert egy kicsit valami el lett tolva rajta.

- érkezett az első komment, majd elindult a lavina.

Úgyhogy Gabinak élő videóban kellett rendet tennie. Sőt, az eredeti bejegyzését is kiegészítette. Változtatások nélkül közöljük:

"MIVEL SOKAKNAK NEM JÖTT ÁT A KÉP ÜZENETE EZÉRT LE KELL ÍRNOM, HOGY EZ EGY DIREKT TÚLRETUSÁLT KÉP AMIVEL GÖRBE TÜKRÖT SZERETTEM VOLNA MUTATNI! RENGETEGEN RETUSÁLJÁK ÍGY A KÉPEIKET ÉS MUTATNAK MAGUKRÓL EGY HAMIS PROFILT!NE DŐLJETEK BE AZOKNAK AKIK A TÖKÉLETESET MUTATJÁK! MERT SOKUK HAZUGSÁGBAN TARTJA AZ EMBEREKET AKIK ETTŐL FRUSZTRÁLTAK ÉS ÖNBIZALOM HIÁNYOSAK LESZNEK! ÉN ELFOGADTAM MAGAMAT OLYANNAK AMILYEN VAGYOK ! HÁLÁS VAGYOK A TESTEMNEK AMIÉRT ÉLETEM CSODÁJÁT MEGTEREMTETTE. "

- tette hozzá, és az élő videójában is ezt fejtette ki hosszabban.

Címlapfotó: Facebook/tothgabimusic

 

24 óra