Emlékszel a Magyarország Szépe első udvarhölgyére? Megváltozott az élete - Fotók

Gaál Tímea évek óta követte a Magyarország Szépe versenyt, tavaly hosszú hónapokon át készült, majd elsők közt adta be a jelentkezését. A TWN-nek most arról is mesélt, mi minden történt vele az elmúlt évben - rövidesen ráadásul a világ legszebbje címért harcolhat.

A szolnoki lány már messziről kitűnt a Magyarország Szépe 2019-es castingján, ugyanis messze ő volt a legmagasabb lány. Nem csoda, hogy Gaál Tímea épp úgy rajong a kosárlabdáért, mint a családjában szinte mindenki. A királynőjelölt szlavisztika-orosz szakon diplomázott a Szegedi Tudományegyetemen, álma pedig az volt, hogy orosz hírolvasó legyen. Magyarország legnívósabb szépségversenyét azonban régóta követte és gyűjtötte a bátorságát, hogy elinduljon rajta. 

"Tudtam, hogy egyszer eljön az én időm is" - emlékezett mosolyogva a TWN.hu megkeresésére Timi. "Az én esetemben így ez nem egy hirtelen jött ötlet volt, nem az utolsó pillanatban adtam le a jelentkezést és nem is más nevezett be. Sokan támogattak az elhatározásomban, így még könnyebb volt jelentkezni, alig vártam, hogy elkezdődjön a jelentkezés. Tavaly februárban kezdtem el tudatosan készülni a Magyarország Szépére, heti 4-5 alkalommal edzettem, személyi edző segítette a felkészülésemet és személyre szabott étrendet követtem egészen a verseny napjáig" - mesélte Timi, aki rövidesen Magyarországot képviseli majd egy világversenyen.

Rövidesen a szülinapját ünnepli, az élete megváltozott és erről nem akármilyen képek tanúskodnak!

Lélegzetelállító képeken Gaál Timi elmúlt éve!

Címlapfotó: Facebook/magyarorszagszepe

24 óra