Meztelenül szülinapozott Elvis Presley gyönyörű unokája! De valami nem stimmel... - Fotók

Idén lesz 43 éve, hogy Elvis Presley elment, azt csak kevesen tudják, hogy négy unokája is van. Egyikőjük egy gyönyörű színésznő - meztelenül szülinapozott.

Sokan vannak, akik azt mondják, nem sikerült volna neki karriert építenie, ha nem Elvis Presley unokája lenne. Mások pedig azért kardoskodnak, hogy bizony, elég csak ránézni erre a gyönyörű nőre, megnézni a filmeket, amelyekben játszik, és senkinek nem lesz kétsége, megérdemelten lett az, aki. Ami biztos: Elvis Presley leszármazottjának lenni épp úgy lehet szerencse, mint átok. Erről pedig napokon át mesélhetne A Király lánya, Lisa-Marie Presley, aki egy időben Nicolas Cage, sőt, Michael Jackson felesége is volt. Ma vele kapcsolatban is leginkább a szomorú hírek jelennek meg, önmaga árnyéka ma már. Az unokák egyike most címlapokra került.

via GIPHY

Lisa-Marie Presleynek négy gyermeke született két kapcsolatából, egyikőjük most 31 éves lett. Riley Keogh ráadásul emékezetessé tette a születésnapját, ennek köszönhetően pedig most azok is megismerik a nevét, akik eddig nem merültek ilyen mélyre Elvis Presley életrajzában. Riley édesapja Danny Kenough, aki 1988 és 1994 között volt Lisa-Marie férje, lányuk 1989-ben született Kaliforniában. Sznésznőként és modellként is ismert, néhány napja a világ viszont másképp emlegeti:

Elvis Presley meztelenül szülinapozó unokája! De mi zavarja a szemünket a képén?

Íme Elvis gyönyörű unokája és a nem mindennapi szülinap!

Címlapfotó: Instagram/rileykeough-Profimedia/RedDot

24 óra