Karantén: szálkásra gyúrta magát a magyar szépségkirálynő! - Fotók

Úgy tűnik, a Magyarország Szépe 2019 nyertese kihasználta a kijárási korlátozást. Friss fotósorozatától mindenkinek leesett az álla.

Járvány ide, vagy oda, az ígérete szerint idén sem maradunk szépségkirálynő nélkül. Néhány hete ugyanis a Magyarország Szépe egy közleményben tudatta a világgal idén is megrendezik a Miss World Hungary-t, a verseny időpontjára azonban egyelőre várni kell. Mint ahogyan az sem derült még ki, mikortól lehet majd jelentkezni az idén 70. jubileumát ünneplő Miss World-re. De a leendő királynőjelölteknek addig is akadhat teendőjük, és erre akkor döbbentünk rá, amikor megláttuk Nagypál Krisztina karantén utáni fotósorozatát.

A magyar szépségkirálynő a jelek szerint nem tétlenkedett a járvány okozta "kényszerszabadság" alatt sem. Bár a TWN megkeresésére elmondta, nem edzett többet, mint korábban. Van, amiben azonban változott az eddigi élete, aminek eredményeképpen az izomzata alaposan átalakult. "Az egészséges táplálkozásokkal kapcsolatban 3-4 könyvet is elolvastam, és ezek alapján állítottam össze magamnak egy étrendet és edzéstervet" - mondta Nagypál Krisztina.

A napokban róla készült fotóktól pedig mindenkinek leesik az álla!

Íme a szépségkirálynő lélegzetelállító képei!

Címlapfotó: Facebook/MagyarorszagSzepe

24 óra