Megszólalt Petics Kristóf édesapja! Ezért halhatott meg a fiatal énekes! - Fotók

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja Petics Kristóf halálát. Most megszólalt az énekes édesapja, aki elárulta, mire készült a fia.

Édesanyja, húga és egy barátnője talált rá Petics Kristóf holttestére vasárnap Újfehértón, a kisrétköri tóben. Az énekes gyakran járt oda lazítani a barátaival, azt azonban egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogyan került a vízbe. Halálának híre vasárnap kelt szárnyra a közösségi oldalakon, azóta pedig az is kiderült, a visszatérésére készült lelkesen. Többek között erről is beszélt most Kristóf édesapja, aki a Blikknek azt is elárulta, mi okozhatta fia halálát.

"Szerdán írt volna alá egy szerződést, boldog volt" – ezt mondta a Blikknek megtörten az egykori x-faktoros, Petics Kristóf édesapja. A férfi szerint baleset történhetett, Kristóf ugyanis egy ideje fizikailag is próbált felkészülni egy előtte álló szereplésre. Gyakran járt futni, és így tett a hétvégén is, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a település közepén lévő tóba fulladt. Először az énekes pénztárcáját találták meg, ezt követően kezdték keresi.

Kristóf legjobb barátja is tudni véli, mi okozhatta a tragédiát! Úgy tudja, Kristóf lába beakadt valamibe!

Íme a tragédia helyszíne! Anyja, apja is megszólalt Kristóf halála óta!

Címlapfotó: GoogleMaps-Instagram/dr.gilbertheart

24 óra