Három évesen lett sztár Dakota Fanning húga, 22 évesen az egyik legszebb Hollywood-i sztár - Fotók

Lassan két évtizedes múltja van már Hollywood-ban, pedig még mindig csak 22 éves. Gyönyörű.

2001-ben a Nevem Sam című moziban debütált a filmvásznon, és olyan nagyságok oldalán szerepelhetett, mint Sean Penn és Michelle Pfeiffer. Ráadásul abban a filmben szerepet kapott nővére, Dakota Fanning is. Ezt követően a Fanning-lányok neve bekerült a Hollywood-i producerek noteszébe, és valahányszor egy cuki kislányra volt szükség egy filmben, az elsők között tárcsázták őket. A kis Elle eleinte melékszerepeket kapott, játszott a CSI-sorozatokban, sőt, a Dr. House-ban is, majd jött a nagy áttörés, a Bábelben Brad Pitt és Cate Blachett lányát alakította.

via GIPHY

Ezt követően szinte már folyamatosan forgat, sőt, Magyarországon is járt. 2007. júliusától októberig ugyanis Budapesten forgatták a Diótörő 3D című alkotást. A történet az 1920-as években játszódik, Bécsben. Majd 2009-ben forgott a Made in Hollywood, amit a 67. Velencei Filmfesztivál fődíját is elvitte. Elle ekkor már fiatalkora ellenére a világsztárok elitjének teljes jogú tagja, a vörösszőnyeges eseményekre rendszeresen megkapja a meghívóját, és több tucat film van a háta mögött.

Most 22 éves lett a Nevem Sam egykori gyereksztárja - az egyik legszebb Hollywood-i sztár lesz belőle! Erre fogadnánk is!

Íme Dakota Fanning húga, 22 éves lett és lélegzetelállító!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra