Lázas beteg a magyar modell - rajongóitól kér segítséget! - Fotó

Az egész világon kíméletlenül terjed az elmúlt hónapokban ezrek halálát okozó koronavírus. Az ismert magyar modell most megijesztette a rajongóit.

A pandémiát okozó új típusú, fertőző COVID-19 senkit sem kímél, már több világsztár is megerősítette hivatalosan, hogy orvosi megfigyelés alatt tartják, illetve kezelik. Az elsők között volt Tom Hanks és a felesége, akiket azóta is kórházban kezelik. Most az egyik legismertebb magyar modell ijesztett rá a rajongóira. Mihalik Enikő megbetegedett, de egyelőre nem tudja eldönteni, hogy tünetei koronavírusra vagy influenzára utalnak, éppen ezért követőitől kért segítséget.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????? ??????? (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Instagram-sztoriban osztotta meg követőivel Mihalik Enikő, hogy betegeskedik, jelenleg 38,4 fokos láza van. Egy szelfit is megosztott a bejegyzéshez, amin szemmel láthatóan nincs jól. Követőinek egy szavazást is csinált, ahol arra kérte őket, válasszák ki, hogy tüneteit koronavírus vagy influenza okozza - írja a Femcafe.hu. Mivel nem részletezte jobban, hogy pontosan mit érez, a rajongói túlnyomó többsége arra szavaztak, hogy influenzáról van szó.

Fotó: Instagram/eniko

A koronavírusra akkor érdemes gyanakodnia bárkinek, ha magas láza van, száraz köhögéssel, amelyet légzési nehézség kísér, emellett fáradékony. 

Címlapfotó: Instagram/eniko

24 óra