Gyönyörű menyasszony volt Tóth Gabi! Titokban ment férjhez - Fotó

Múlt hétvégén, titokban kelt egybe Tóth Gabi és Krausz Gábor.

Mozgalmas hónapok vannak a szerelmesek mögött: Krausz Gábor előbb megkérte Tóth Gabi kezét, majd jött az újabb örömhír, az énekesnő babát vár. Már azt gondoltuk, nem érhet minket újabb meglepetés egy ideig, most azonban itt a folytatás - a szerelmesek a múlt hétvégén összeházasodtak.

„Ember tervez, Isten végez- pont így jártunk most mi is. Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. (…) Az eljegyzés követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok.” - mesélte a BEST magazinnak adott exkluzív interjújában Gabi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő sokáig csak feküdt az első időszakban, a munkáit is lemondta, így az esküvő gondolata csak mostanában fogalmazódott meg bennük. „A szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogyan terveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt.” - idézte a magazin hírét az NLCafe.hu.

Tóth Gabi és Krausz Gábor esküvői fotóiból egy válogatást közöt a BEST magazin a részletes beszámoló mellé.

Címlapfotó: Instagram/tothgabi

24 óra