Drámai részletek Koós János haláláról! Megszólalt a felesége

Lassan egy hete, hogy elhunyt Koós János, most drámai vallomást tett az özvegye.

Dékány Sarolta és az énekes 48 évig élt boldog házasságban. Az énekesnő most egy interjúban elárulta, férje halála óta nem találja a helyét, fel-alá mászkál a házban. A Bors kérdésére azt is felelevenítette,hogyan és miért hunyt el szeretett férje.

"Kórházban kezelték, de mivel javult az állapota, ezért úgy volt, hogy hétfőn hazaengedik. Végül bent tartották, és szombaton megtörtént a tragédia. Elment mosdóba, majd kifelé jövet hirtelen összeesett. Én is épp a kórházban voltam, de nem engedtek oda hozzá. Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el." - mondta a Borsnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koós Réka (@koos.reka) által megosztott bejegyzés,

Koós Jánost Március 20-án a Farkasréti temető művészparcellájában kísérik az utolsó útjára. A rajongóknak fél kettő és fél három között lesz alkalmuk elbúcsúzni tőle, addig lesz nyilvános a temetés. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koós Réka (@koos.reka) által megosztott bejegyzés,

Koós János 1937. november 21-én a romániai Gyergyószárhegyen született Kupsa János néven. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola után Zeneművészeti Főiskolán oboa szakon végzett. Az Országos Pénzügyőr Zenekar tagja volt 1957 és 1960 között, majd ezután indult táncdalénekesi karrierje .

Táncdalfesztiválokon nagy közönség- és szakmai sikert aratott - három fesztivált megnyert -, legemlékezetesebb dala a Kislány a zongoránál. Énekesi karrierjével párhuzamos volt színészi pályafutása is, három filmben is szerepelt.

 

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra