Hatalmas az öröm: lábra állt Mosolyka! - Fotó

Ötévesen került kerekesszékbe, most újra talpra állhatott Mosolyka.

A népszerű író, bloggernél másfél éves korában diagnosztázálták az izomsorvadást, Holzleiter Fanny, azaz Mosolyka pedig úgy döntött, az életét szeretné boldogan, sok élményt szerezve leélni. Pozitív életszemléletét ma már az egész ország csodálja, ő pedig évről-évre újabb célokat tűz ki maga elé.

Egy régi ilyen álma volt,hogy ismét talpra álljon - néhány napja pedig sikerült is neki!

Szinte hihetetlen: Mosolyka a közösségi oldalára feltöltött képpel tudatta a világgal, egy újabb áma valósult meg, minden eddigi közül talán az egyik legnagyobb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mosolyka (@mosolyka_fanny) által megosztott bejegyzés,

"Pár napja történt, de talán még nem fogtam fel. Valahol hihetetlen, de mégsem, hisz ez egy újabb “lépcsőfok” a vágyam felé. Hisz ezt is akartam, képzeleten el. Sőt! Ennél többet is lépésről, lépésre haladva. Láttam magam, látom magam állni, járni. Pár napja mégis a para és a félelem irányított. Jaj! El fogok esni!!! Aztán egy kis “gondolatmosás” után összeszedtem magam és tudatosítottam magamban, hogy a félelem helyett a sikert engedem be a fejembe. Biztonságban éreztem magam, mert “tudtam”, hogy Kriszta térde támaszt hátulról. Ezt hittem végéig. Ez volt a fejemben, meg a meg tudom csinálni. Nem volt ott a térde! Csak azt hittem... 

A botot sem fogtam már, csak ő egy picit támasztott a vállamnál és álltam.

Köszönöm a csapatnak a hitet a lelkesítést, türelmet és a közös örömet." - írta a közösségi oldalára feltöltött kép mellé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mosolyka (@mosolyka_fanny) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra