Közleményt adott ki Tóth Vera!

A napokban derült csak ki, Tóth Vera újra szerelmes, máris kemény eszközökhöz kell nyúlnia a az énekesnőnek.

Címlapok tucatjai jelentek meg az elmúlt napokban Tóth Vera kapcsán, miután kiderült, az énekesnő újra szerelmes. A jelek szerint akadtak olyan cikkek is, amelyek átlépték azt a bizonyos határt, így Vera most egy közleményben fordult a nyilvánossághoz és figyelmezteti a sajtó munkatársait is.

"Az elmúlt napokban a sajtó sokat foglalkozott a párkapcsolatommal, amit a jövőben nem szeretnénk tapasztalni kedvesemmel, Zoltánnal, ezért sajtóközleményt adunk ki és arra kérjük az újságírókat, olvassák el és tartsák tiszteletben kérésünket!

Tóth Vera közleménye:

Tóth Vera és Pauli Zoltán egy párt alkotnak. Magánéletüket megóvva kettejük kapcsolatáról nem szeretnének és nem fognak a sajtónak a jövőben sem nyilatkozni. Köszönik a sajtó kollegáinak megértését, s kérik mindez tiszteletben tartását. Természetesen más témában, szakmai kérdésekben örömmel nyilatkoznak és köszönik a média és az újságírók érdeklődését. 
 

Vera és Zoltán közösségi oldalain található közös fotók a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet." - írja Vera.

 

24 óra