Hoppá! Fél év után kibékült gyermeke anyjával a magyar lányok kedvence! - Fotók

Alig egy éve írtunk róla: az egykori rosszfiú jó útra tért. A nők kedvence augusztusban a szakításáról számolt be lapunknak. Magyar lányok ezreinek szemében gyúlt tűz.

Öt évvel ezelőtt még minden valamirevaló tinilány tudta, ki Aranypart Ádám. A kivarrt, jóképű srác a tévéből, aki egyik párkereső realityből költözött a másikba, miközben az internetet elárasztotta fröcsögős és szókimondó slágerekkel. Klipjeit milliók nézték, majd a fiatalember az Éden Hotelben való szereplés után eltűnt. Nem véletlen - egy gyönyörű lány szerelme elvette az eszét.

 

#chill #night #swag

A post shared by Mandula Adam (@manduladam) on

"A párom egy hazai ismert ruhamárka arca, két éve ismertem meg egy fotózáson, a kisugárzásával rögtön levett a lábamról" - kezdte Ádám. "Miután megismerkedtünk, alig telt el három hónap, és a párom teherbe esett. Meg sem fordult a fejünkben, hogy a picit elvetessük, szerelem volt köztünk első látásra, mindketten biztosak voltunk a döntésünkben. Fantasztikus kilenc hónapot töltöttünk el együtt a szülésig, a zenélést is félretettem, csak a páromra és a picire koncentráltam én is. Amióta pedig megszületett Medox, csak nekik élek, felelőségteljes apa lettem" - újságolta büszkén lapunknak márciusban, majd augusztusban a szakításukról vallott! 

De itt a nagy fordulat: kibékültek!

Jó ideje Mandula Ádám és párja, Bea is rendszeresen oszt meg közös képeket. A közösségi oldalakon 20-20 ezren követik őket és mindenki nagyon boldog, hogy újra egymásra talált a pár.

Íme Ádám és gyönyörű családja!

24 óra