Örömhír! Megszületett a sztárpár babája - furcsa nevet adtak neki!

Második közös gyermeke született meg a sztárpárnak, pedig az elsőről sem tudni még semmit.

Nagyon úgy tűnik, a világ legszexibb férfijának is kikiáltott Tom Hardy ismét apa lett. A sármos színész négy éve él boldog párkapcsolatban Charlotte Riley-val, akit nemrég egy premierre is elkísért. Ezt követően egy ismerősük leplezte le titkukat, gyermeket várnak.

A sármos színész az elmúlt időszakban a karrierjére koncentrált, Al Capone szerepéért a külsejét is átalakította. Alig fél éve a felesége kedvéért ő maga is megjelent Londonban, ahol a legújabb filmjét mutatták be. Ezek után vált egyértelművé szinte, újra vibrál köztük a levegő. 

Az elmúlt napokban született meg Tom Hardy és Charlotte Riley második gyermeke, egy egészséges kisfiú. "A sztárpár pedig úszik a boldogságban, és már azt is tudni, hogy nevezték el a babát. Az újszülött a Forrest nevet kapta, állítólag azért, mert Tom felesége mindig is imádta a Forrest Gump-filmet, valamint a színész is nagy rajongója a történetnek." - írja a joy.hu.

Charlotte és Tom négy éve alkot egy párt, azóta már van egy közös gyermekük, akiről viszont semmit nem lehet tudni. A pár természetesen ezúttal sem nyilatkozott baba-ügyben.

24 óra