Hoppá! Ez a 24 éves szépségkirálynő Pintér Tibor új szerelme! - Fotók

A Ripost írt korábban róla először, Tenya december végén az Álomutazó című előadáson tűnt fel egy fiatal hölgy társaságában, akivel bizony csókokat is váltottak egymással. Most kiderült, a hölgy nem más, mint Ilyés Jenifer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilyés Jenifer (@ilyesjenifer) által megosztott bejegyzés,

A 24 éves lány neve ismerősen cseng sokaknak, nem véletlenül. Jenifer 2013-ban megnyerte a Miss Balcsi nevű szépségversenyt, majd 2014-ben az X-Faktorban tűnt fel. 2017-ben a Magyarország Szépe verseny döntőse volt, így Pintér Tibor ismét egy tehetséges, gyönyörű és fiatal lány oldalán kötött ki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilyés Jenifer (@ilyesjenifer) által megosztott bejegyzés,

Ne felejtsük el azt sem, hogy miután a Zámbó Jimmyről szóló musicalre Tóth Andi nemet mondott, a főszerepet Ilyés Jenifer kapta. Azaz Tenya már jó ideje ismeri a lányt, ami csak azért lehet kellemetlen, mert a próbák és előadások alatt Fridivel élt párkapcsolatban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilyés Jenifer (@ilyesjenifer) által megosztott bejegyzés,

Fridi a Ripostnak most elmondta, jó ideje sejtette, hogy nem csak munkakapcsolat van közöttük. "Szilveszter másnapján tudtam meg, hogy Tenyának van valakije, és nem tagadom, eléggé mélyen érintett. Perceken át nem is tudtam megszólalni, csak bámultam a telefonomat, és azon gondolkodtam, hogy amit látok, az a valóság-e, vagy csak valami gonosz vicc… Aztán rájöttem, hogy Tenyának könnyen megy a továbblépés." - mondta Tenya exe, akiről nemrég gyönyörű és szexi képek készültek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rubos Friderika Dalma? (@fridirubos) által megosztott bejegyzés,

 

 

24 óra