Ijesztő képek! 15 kilót fogyott a színésznő, önmaga árnyéka - fotók

Julia Roberts közeli ismerőse aggódva teregette ki a színésznő titkát: a nyár eleje óta legalább 15 kilót fogyott. Egy interjúban egyébként már ő maga is elismerte a fogyásáról szóló híreket: "Két ruhaméretet fogytam" - mondta akkor, és az okokat sem hallgatta el. Legutóbbi filmje forgatásán ugyanis a rendező keményen megdolgoztatta. Fel-alá rohangált, sokat izzadt és sokszor az ebéd is elmaradt a feszített tempó miatt. 

A fogyása miatti támadásoknak már nincs nyoma, nem lehet az Insta-oldalán kommentelni:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,

Noha a forgatásoknak jó pár hónappal ezelőtt vége lett, Julia továbbra sem tudta visszanyerni az ideális testsúlyát. Jelenleg 50 kilót nyom a mérlegen, amihez 175 centiméteres magasság párosul. A BMI indexe így 16,3, ami a közepesen sovány kategóriának felel meg. Ezzel már nyugodtan fordulhatna orvoshoz a színésznő. Legalább 8 kilót kellene felszednie, hogy a normál kategóriába tartozzon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

S hogy mi állhat még a háttérben? A színésznő szakítása nem zökkenőmentes: gyermekei apja szeretné, ha többet foglalkozna az ikreikkel. Ő azonban a karrierjét építi gőzerővel. Ismerősei szerint ugyanakkor nem dogozta még fel féltestvre öngyilkosságát sem, amivel kapcsolatban néhány rokonuk őt magát is felelőssé tette.

24 óra