"Undorító és szánalmas" - Ügyvédhez fordult Berkiék miatt Hódi Pamela!

Az elmúlt hetekben a téma már többször is felmerült a bulvárhírek között, a jelek szerint eljött a pont, amikor Hódi Pamela határozott lépésekre szánta el magát.

"Többször felhívtam már rá a figyelmüket, többször kértem őket szép szóval, de azóta sem változott semmi, sőt... Így döntöttem! Elhatároztam magam, hogy mai naptól kezdve nem osztok meg fényképeket a kislányomról a közösségi oldalaimon, illetve nem szerepel újságban és tévéműsorban általam. Bár én nem gondolom, hogy bármikor is másokat sértő képet osztottam volna meg a lányomról, Krisztián viszont élő videóban hozta őt megalázó helyzetbe. Ezt a lépést már azok után meg kellett volna tennem, de próbáltam abban bízni, hogy ez idővel megváltozik, jobb lesz a helyzet. Natkó hamarosan iskolába megy, megtanul írni, olvasni, így nem szeretném, ha az ő lelke bármelyik fél részéről sérülne az cikkek és bejegyzések által. Én vagyok az édesanyja és nekem kell óvnom őt, ha kell, akkor akár a másik oldallal szemben is.

Az előbbiek alapján a mai nap folyamán hivatalos úton is felszólítom Krisztiánt és a párját, hogy nem járulok hozzá, hogy a kislányomról képeket osszanak meg a közösségi oldalaikon, vagy az interneten, sajtóban. 

Többször megkértem őket, hogy a fotókat, amiket készítenek, bizonyos körök között lehet publikálni, de ha végképp nem férnek a bőrükbe, kinyomtathatják, kitehetik a lakásban, vagy a telefonra háttérképnek, ne pedig a lányom érzelmi és lelki világát használják fel arra, hogy magukat tökéletesnek mutassák. Ennek a gyermeknek lelke és önálló érzelmi világa van, amit ők túlzott mennyiségben használnak fel a saját média világukban az önös érdekeik céljából. Hiába kértem ezt többször és szépen privátban tőlük, hogy visszafogottabban publikálják Nati életét, sosem jutottunk közös nevezőre, közös döntéseket nem tudjuk együtt meghozni és a kapcsolatunk is egyre rosszabb. Én minden esetben alkalmazkodtam, türtem, hittem, de ennek most itt a vége, mert viszonzásképpen semmit nem kapok. Így azt a megoldást látom helyesnek, ha segítséget kérek, mégpedig jogi úton és így talán felléphetek ez ellen. Szeretném, ha a gyermekem nyugodtan tudna szocializálódni. Mivel elvált szülők gyermeke, ezért nincsen könyű helyzetben, a szülei médiaszereplők, így különös érdeklődésre tart számot az élete és a jelenlegi helyzet. Fele-fele arányban vagyunk a törvényes képviselői Natkónak, nincs egyetértés, közös döntéseket nem tudunk hozni, rossz a kapcsolatunk. Így kénytelen vagyok így fellépni a lányom egészséges mentális fejlődése érdekében" - mondta a TWN-nek Pamela, akit telefonon értünk el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Krisztián az emúlt időkben többször is megjegyezte, jelenlegi párja előtt még soha nem volt szerelmes, és ezzel az egész ország előtt alázott meg engem és a lányát is, hiszen ebből az következik, Nati szerinte nem "szerelemgyermek". Ha már engem nem is tartott szem előtt, azon nem lepődök meg, viszont legalább szeretett gyermekére gondolhatott volna ennél a kijelentésénél. Egy videó által a tudomásomra jutott, hogy egy anya-lánya kollekcióban pózolt Mazsi a kislányommal a kamerák előtt. Nem tudom, hogy van mersze egyáltalán ilyen ruhákba bújni. Natkó az én lányom, én vajúdtam vele, én szültem, én nevelem - miért próbálják meg másképp beállítani Mazsit, mint ahol van a valós helye ebben a történetben? 

Egy 27 éves lánynak hogy lehet annyi esze, hogy ezt nem tartja tiszteletben és egy ilyen sorozatot készíttet? 

De szívből kívánom, legyen nekik is majd egy közös gyermekük és soha ne éljék át azt, amit én az elmúlt időszakban." - magyarázta Pamela, aki hozzátette: Mazsi egyszer már rossz szándékkal közelített felé a médiában, igaz, saját magát járatta vele le, de azóta sem tartja őt egyenes nőnek. "Ebből adódóan az anyatigris is sokkal erősebb bennem!" - így Pamela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Ettől függetlenül őszintén örülök, hogy ő van a Krisztián mellett és Natkó egyelőre nem panaszkodik rájuk. Soha nem kettejükkel, vagy a hármójuk kapcsolatával volt gondom, sosem foglalkozom a magánéletükkel. Viszont, ami a Natival kapcsolatos, abban jogom van és kötelességem beleszólni és megvédeni, ha kell. Ezért döntöttem úgy, Natkó nem szerepel és nem szerepelhet többet!" - szögezte le Pamela a TWN-nek, aki nem titkolja, kislánya apja és párja messzire mentek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Undorító és szánalmas a viselkedésük - ezt már nem tűröm tovább. Nulla intelligencia és tisztelet nincs ettől a két embertől az irányomba. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Pláne azok után, hogy többször is szépen kértem őket, legyünk tekintettel Natkóra és az életére" - mondta Pamela, aki ügyvédhez fordult, aki kéréseiről hivatalos levélben is tájékoztatja volt párját és annak jelenlegi párját.

"Mivel egyetértésre nem számítok, így a jogi útra is felkészülök! 

Életem legjobb döntését hoztam meg 2017. szeptemberében, boldog, sikeres és kiegyensúlyozott vagyok, mióta nem kell, hogy az élete része legyek. " - zárta le Pamela, akinek a telefonja ma egsz nap csörgött, újságírók keresték, feltehetően nem véletlenül.

 

24 óra