Áll a bál! Hódi Pamela keményen kiáll a gyermekéért!

Hódi Pamelával a TWN munkatársa a MikulásGyár megnyitóján futott össze, a gyönyörű anyuka ugyanis több hatalmas doboz ajándékot vitt a rászorulóknak. Pami ezt követően készségesen válaszolt kérdéseinkre, hiszen ő maga is szerette volna tisztázni a helyzetet, ami a Mazsival való kapcsolatát illeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Pamela kérdéseinkre egy percig sem titkolta, valóban gondjai támadtak Berki Krisztián feleségével, de a kép jóval árnyaltabb ahhoz, hogy azt lehessen írni, "megfenyegette őt". "Felszínre került egy olyan dolog, amit nem kellett volna ennyire felfújni, mert ebben az egészben nem volt ennyi. Mazsinak nem megtiltottam, hogy posztoljon a Natiról, megkértem, hogy ennyit, amennyit ő posztol, szerintem nincs szükség. Azt gondolom, hogy ha ő egy közösségi oldalra folyamatosan tölt képeket a gyerekemről, az nem normális dolog. Egyetlen ismert család sem csinál ilyet, pedig azért van már egy pár család, ami szétment" - magyarázta Pamela, majd kemény érvekkel is alátámasztotta kérésének jogosságát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Beszéltünk erről már, én akkor szépen elmondtam neki, sőt, üzenetben is tájékoztattam, a Nati törvényes gyámja én vagyok és az édesapja. Mi posztolhatunk róla fotókat, oszthatunk meg róla információkat. Ő nem! De elég hamar elkedzte: 1-2 hónapja voltak együtt, amikor elkedzte nyomni Natit az oldalán" - emlékezett Pamela, aki nem hallgatta el, hogyan vélekedik Berki párjáról. "Vannak fenntartásaim sajnos a Mazsival kapcsolatban, hiszen egyszer már volt egy olyan rosszszándékú posztja, ami alapján bennem már az jött elő, ő nem egyenes. Ő akkor nekem akart rosszat. Ez alapján őt már elkönyveltem. De innentől kezdve az anyatigris is erősebb bennem és másképp állok hozzá én is" - folytatta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"De én ezt megpróbálom félretenni. Ami nekem azonban fontosabb, hogy Nati ne mondjon róluk rosszakat. Mert ha mond, akkor nyilván le kell ülni, és tisztázni azt a helyzetet. Sokszor mondtam már: ennek ellenére örülök, hogy Mazsi van Krisztián mellett, mert Nati eddig nem panaszkodott rá. A tiszteletet azonban meg kell neki is adnia nekem, hiszen én sem mondok rájuk soha rosszat. Egyszer-egyszer osszon meg egy képet a lányomról, pláne ha fontosabb nap van. Ha szereti a Natit, tegye ki a privát oldalára, vagy hívasson elő egy képet, rakja ki a lakásába és nézegesse. Máshoz viszont nem járulok hozzá. Bencével egy éve vagyok együtt, ő két fotót osztott meg a lányomról, azokon sem látszik teljesen a gyerek." - fogalmazott Pamela, amivel egy fontos dologra szeretné felhívni Krisztián feleségének a figyelmét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"A tiszteletet meg kell hogy adja nekem. És ehhez kellene tartania magát most is és a jövőben is." - így Pamela. "Lehet, hogy azt csinálja, amit a párja mond, de ez így nem megy! Ha a gyerekemről van szó, akkor azt fogja csinálni, amit én mondok!" - mondta Pamela, akinek a kislányáról az interjúnk óta is több kép megjelent Mazsi oldalán.

24 óra