Durvul a botrány! Sebestyén Balázs céltábla lett

Ki kell kérnem magunknak ezeket a már-már közösség elleni uszítás határán mozgó megállapításokat, általánosításokat a 65 ezer magyar vadász nevében” – jelentette ki az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa, Földvári Attila Balázs szavai kapcsán, akihez később több ismert ember is csatlakozott: Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze és Póka Egon, a Hobo Blues Band egyik alapítója is felháborodott.

Balázs élő adásban reagált, de nem futamodott meg!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

"Sokszor elmondtam, akinek nem inge, ne vegye magára. Egyébként tudom, hogy igazam van" – hangsúlyozta Sebestyén Balázs a Blikk cikke szerint, majd élcelődésbe kezdett. "Lesz a hét végén Veszprémben egy vadásztársaságos gyűlés, ahol én mondom a nyitóbeszédet. Csak nehogy azon vegyem észre magam, egyedül maradtam az erdőben, agancs és bojtos farok van rajtam, világít a fejem és lőnek rám."

"Azért sértődnek meg, mert tudják, hogy igazam van. Akkor reagál hevesen az ember, ha a dolog betalál. Öreg alkeszok! Lehet, most inkább játszóházba kéne mennem a gyerekekkel. Rajtam most célkereszt van. Címeres vagyok, vérdíj van a fejemen. Szerintem most minden vadász szarvat képzel rám, és lőhető vagyok." - próbált meg viccelődni a kilőtt farkas miatt felháborodott rádiós.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra