Betelt a pohár! Tajtékzott Sebestyén Balázs a rádióban

Keményen kiakadt Sebestyén Balázs, miután megtudta, a Bükkben egy vadász végezhetett egy fiatal farkassal.

"A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre 2018. október 8-án egy kifejlett európai szürke farkas fiatal hím példányának tetemére bukkant Nagyvisnyó külterületén." - írta meg néhány napja a park a honapján, és az elpusztult állatról megrázó képet is közölt. Miután kiderült, egy vadász lehet a tettes, Balázs nem tudott megálljt parancsolni az indulatainak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

"Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. (…) A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás. (…) Istent játszanak, közben alkoholisták. Olyan s…ggek! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. (…) Az összes le kellett volna lője a másikat!” – fakadt ki Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában a Blikk híre szerint.

A rádiós kirohanásának híre természetesen a vadászokhoz is eljutott. Az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa, Földvári Attila értetlenül áll a rádiós kirohanása előtt. „Ki kell kérnem magunknak ezeket a már-már közösség elleni uszítás határán mozgó megállapításokat, általánosításokat a 65 ezer magyar vadász nevében” – jelentette ki.

24 óra