Végre! Hosszú idő után itt az első fotó Caramel kislányáról!

Caramel és felesége áprilisban jelentette be, kislányuknál leukémiát diagnosztizáltak.

Szofi kezelését azonnal megkezdték, néhány nap múlva pedig Caramel felesége felfüggesztette az Instagram-oldalát. Szilvinek ugyanis elege lett a rosszindulatú kommentekből, pláne életük legnehezebb időszakában. Azóta sem jött friss hír a kislányról - egészen eddig. Caramel felesége most visszatért a közösségi oldalra és friss családi képet posztolt magukról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

A kép alá megható sorokat írt az édesanya, és jelezte: "újra itt vagyok".

"Azokért az időkért, mikor mellettem álltál. Az összes igazságért, amit megmutattál. Az összes vidámságért, amit az életembe hozol. Minden rossz dologért, amit rendbe hoztál. Minden álomért, amit együtt megvalósítunk. Az összes szeretetért, amit találtam benned. Örökké hálás leszek.

Te vagy az egyetlen, aki felemelt. Soha ne hagyj elesni. Te vagy az egyetlen, aki mindenen keresztül, képes látni engem. Te vagy az erőm, mikor gyenge vagyok. Te vagy a mosolyom, mikor nem tudok beszélni. Te vagy a szemem, amikor nem vagyok képes látni. Te meglátod bennem a legjobbat. Felemelsz engem, amikor nem tudok odaérni. Hitet adsz nekem, mert elhiszed a szereteted miatt vagyok az, aki vagyok.

Szárnyakat adsz nekem és hagysz repülni.

Amikor megérinted a kezem, képes vagyok megérinteni az eget. Amikor elvesztettem a hitem, te visszaadtad nekem. Te mellettem állsz és én kihúzom magam. Hálás vagyok minden egyes napért, amit nekem adsz. 

Talán nem tudok sok mindent, de annyit igen, hogy tudjam, ez igaz. Áldott vagyok, mert te szeretsz. Mindig itt vagy nekem. Mint a lágy szél, ami engem is magával visz. Mint a fény a sötétségben, a szereteted úgy ragyogja be az életemet. Te vagy az ihletem.

Túl a hazugságokon, te vagy az igazság.

A világom egy jobb hely lett miattad. Szereteted miatt vagyok az, aki vagyok."

Caramelék friss családi fotóját itt nézheted meg!

24 óra