Milliós összeget adományozott férje spirituális központjának Alexa!

Hosszú szőke hajjal és volt párjával tűnt fel szerda este a képernyőn Koholák Alexa - a Sztárok és Párok műsora kapcsán most meglepő titkokra derült fény.

Bő fél éve Galambos Bence oldalán, szőke, hosszú hajjal állt kamerák elé Koholák Alexa, hogy megküzdjön a milliókért Kasza Tibi műsorában. Azóta mindenki tudja, Alexa időközben elhagyta párját, és férjhez is ment 26 évvel idősebb spirituális mesteréhez. Most az is kiderült, a lány komoly összeget adott férje "vállalkozásának".

"Én úgy mentem a műsorba, hogy a nyert összeg rám eső részét szeretném nemes célra felajánlani, Bence viszont a saját részével nem akart jótékonykodni. Ez nekem nem tetszett – árulta el a Borsnak Alexa.

A három és fél milliós nyereményük felét Alexa már akkor leendő férje spirituális központjának adta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

"Márciusban ismerkedtem meg a mostani férjemmel, egy hónappal a műsor felvétele előtt. A munka mellett sok időt töltöttem a központban, és már akkor éreztem, hogy én ebben a spirituális világban képzelem az életem. Egy ideig Bence is nyitott volt, de aztán máshogy alakultak a dolgok, és szerintem minden úgy volt jó, ahogy történt" – vélekedik Alexa, akinek férje segített új életet kezdeni.

24 óra