Hódi Pamela szerelme most mindent elárult a kapcsolatukról!

Tóth Bence a hetilapnak elmesélte, egy közös ismerősükön keresztül ismerte meg Pamelát. 

Bence és Pamela többször is találkozott közös társaságban, egyre többet beszélgettek, kapcsolatuk pedig egyre mélyebb lett. Most azt sem hallgatta el, milyen érzés számára, hogy szerelme már édesanya. „Először nem tudtam, hogyan álljak a témához, nem voltam korábban még ilyen helyzetben. Úgy voltam vele, ha mindent úgy csinálok, amilyen én vagyok, abból nagy baj nem lehet. Ha ez nem működik, akkor kiderül hamar az elején, és nem vesztegetjük az idejét. Ha viszont működik, nem kell később sem megjátszanom magam. Szerencsére nagyon jól sült el, hamar megszerettük egymást Natikával. Nem zavar, hogy nem nekem mondja, hogy apa: ettől függetlenül nagyon szeretem őt, örülök annak, hogyha boldognak láthatom. Amikor együtt vagyunk, rengeteget játszunk, úgy érzem, már teljesen a bizalmába fogadott” – mondta a Star-nak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toth Bence (@alsovonal) által megosztott bejegyzés,

Bence és Nati kapcsolata is nagyon jó, Pamela kisánya nagyon megszerette édesanyja párját. A focista azt sem titkolta, egyelőre összeköltözést nem terveztek.

Úgy gondolom – és Pamela is –, hogy ennek még nincs itt az ideje. Beszélgettünk már a közös jövőnkről, de szerintem nyolc hónap után ez még nagyon korai lenne. Semmit nem szeretnénk elsietni, ezek az érzések és gondolatok idővel úgyis jönnek majd, ha már ott tart a kapcsolatunk” – mondta Bence a magazinnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toth Bence (@alsovonal) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra