Horror! Így égették el VV Fanni holttestét!

G. Péter elmondása szerint a lánnyal és a férfivel a Fanni luxuslakóparki otthonának közelében lévő bárban futott össze a leggyakrabban.

A férfi szerint B. László odavolt a lányért, és amikor megtudta, Olaszországba készül dolgozni, kiakadt. "A csalás miatt bebörtönzött férfi szerint Fanni költözésének híre okozhatta a konfliktust a lány és B. László között, és ennek lett az eredménye a végzetes este. Ezután – ahogy azt a Blikk is megírta – Fanni holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek, egész pontosan elégetnek bárkit." - írja a Bors, akinek az ügy részleteiről a család ügyvédje, Dr. Lichy József mesélt.

A börtönben ülő G. Péter biztos benne, hogy "a társaság egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék. Nagy valószínűséggel így tudták a legbiztonságosabban szállítani, hiszen a halottszállító autókat a rendőrség nem állítja meg." - írja a napilap.

"A rab elmondta, hogy ez a társaság egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol két hivatalos hamvasztás között, egy nem hivatalos is belefér" – magyarázta a Borsnak dr. Lichy József. Így nem csoda, hogy nem került elő a lány, hiszen a holttesteket ezer fokon égetik el.

A hamvakat pedig könnyű eltüntetni.

Korábbi hírek szerint az előzetesben ülő B. László is azt állította a hatóságoknak, hogy az elkábult Fanni testét egy közeli építkezésen átadta két férfinek. Lehet, hogy igazat mondott?

24 óra