Váratlan: távozik a rádió népszerű műsorvezetője! - Kivel ébredünk ezentúl?

Ismerős hang tűnik el az éterből!

A néhány évvel ezelőtt indult magyar rádiócsatorna kezdetben egy jól összeszokott és vidám hármassal indította el reggeli műsorát, de tavaly Kovács Áron elbúcsúzott a hallgatóktól. Úgy tűnik, most újabb nagy veszteség éri a csatorna rajongóit.

Kiss Orsolya, vagy ahogyan mindenki ismeri, Kisó ma egy terjedelmes bejegyzésben tudatta a világgal, eltűnik az éterből. 

"5:48 van és nem a Rock FM stúdiójából, hanem az ágyamból írok. Két és fél éven keresztül minden hétköznap 4:42-kor csörgött a vekker, hogy aztán 6 és 10 között én ébresszelek, szórakoztassalak Titeket a Rock Reggelben. Imádtam és imádlak Benneteket!  Egy darabig még biztosan felébredek hajnalonként, furcsa lesz, hogy tovább alhatok... Igen, ez pontosan azt jelenti, amire gondoltok: búcsúzom a Rock FM 95.8-tól. A hallgatóknak és a Rock FM csapatának is köszönöm az elmúlt 2,5 évet; sok mindent írhatnék, de csak 2 szót kaptok tőlem: hiányozni fogtok!" - kezdte terjedelmes bejegyzést Kisó, aki azt is hozzátette: a televízióban továbbra is láthatjuk őt.

Hogy ki, vagy kik lesznek Bűdi Szilárd új műsorvezetőtársai, egyelőre nem tudjuk.

 

24 óra