Titkolóznak: barátait is kizárták a magyar sztár temetéséről!

Baleczky Annamária évtizedekig látható volt a Magyar Televízió képernyőjén, 2000-ben búcsúzott el a csatornától. 

A nyár közepén az egész ország megdöbbent, amikor kiderült, az ország régi nagy kedvence hónapok óta egy idősek otthonában él magányosan. A hollófekete hajú, szépséges Baleczky Annamária hetven évesen, alig egy hónapja hunyt el. A tragédiáról egy ismerősét értesítette az intézet.

A legfrissebb hírek szerint Baleczky Annamária temetését azóta is rejtélyek övezik: a mai napig nem tudni róla semmit, még egykori pályatársai, barátai sem biztosak benne, mi történt földi ma­radványai­val. "Férje már elhunyt, és az első hírek szerint sógornője és annak gyerekei nemigen vagy csak ritkán látogatták. Erre utal az is, hogy halálakor sem a családot, hanem egykori kolléganőjét, Bay Évát értesítették elsőként, de őt is csak Annamária halála után egy héttel, október 11-én. Végül Bay tudatta a családdal is a szomorú hírt. Úgy tudjuk egyébként, Annamária még életében maga jelezte, zárják ki rokonait az értesítési listából, mert rossz volt a viszonya távoli hozzátartozóival" - írja a Bors.

A korábbi hírek szerint Baleczky az intézetben gyakran mesélt a régi szép időkről lakótársainak, ők pedig örömmel hallgatták az egykor ünnepelt sztár történeteit. A bemondónőt huszonhat éven át láthattuk a televízió képernyőjén: 1973-ban a Magyar Rádióban indult a karrierje, szerepelt a szilveszteri műsorban és a lottósorsolást is sokáig vezette.

Best magazin júniusi információi szerint az ország egykor ünnepelt sztárját alaposan megviselték az elmúlt évek. Baleczky Annamária több betegséggel is megküzdött, tavaly ráadásul szeretett férjét is elvesztette.

 

24 óra