Megmutatta gyönyörű újszülött ikreit Kollányi Zsuzsi!

Szinte hihetetlen: augusztus elején lett édesanya, és csak most derült ki, Kollányi Zsuzsi két kisfiút hozott akkor a világra. Most az is kiderült, miért hallgatott eddig.

„Édesanyám családjában több ikerterhesség volt, ezért számítottunk arra, hogy ez nálunk is bekövetkezhet. Attila pedig különösen örült ennek. Már korábban is sokszor hangoztatta, boldog lenne, ha rögtön két kisbabánk születne. Ezért szinte meg sem lepődtem, amikor az orvos már az első ultrahangvizsgálat alkalmával azt mondta, két fehér foltot lát a monitoron. Szinte felnevetettem. Aztán persze, ahogy ez bizonyossá vált, jött az első kétségbeesés: hogyan fogom én ezt megoldalni?” – nyilatkozta a Story magazinnak Zsuzsi, aki veszélyeztetett terhes volt, többek között ezért sem árulta el senkinek, ikrei lesznek.

A babák augusztus elején, a terhessége 33. hetében jöttek a világra: Bálint 1900 grammal, majd Bence 1140 grammal. Neki köldöksérve is volt, így egy másik kórházba vitték át, ahol meg is operálták. Mára mindketten nagyon jó egészségnek örvendenek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

„Kedvencem a szoptatás, ami igazi meghitt együttlét, a mi hármunk közös pillanati. Egyszerre, tandemszoptatásban etetem őket. Ezzel egyrészt időt spórolok, és a kórházban is ezt javasolták.” - mondta Zsuzsi a Storynak, ahol most először mutatta meg kisfiait.

24 óra