Végre kiderült! Itt találkozhatsz idén az igazi Mikulással!

Idén november 30-án nyitja ki kapuit a Mikulásgyár, a finn Mikulást, Joulupukkit azonban hiába keressük majd az 56-osok terén.

Tizennegyedik alkalommal tárja ki kapuit az ajándékozók előtt a MikulásGyár, idén először azonban már nem az 56-osok terén, hanem a Millenárison lesz Európa egyik legnagyobb karitatív akciójának központja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MikulásGyár (@mikulasgyar) által megosztott bejegyzés,

A MikulásGyár szervezői egy nagyszabású sajtótájékoztatón jelentették be, hogy 2018. november 30. és december 21. között várják majd a rászorulóknak szánt felajánlásokat, amelyeket a Millenáris mellett a Lurdy Házban gyűjtenek majd.

A Mikulásgyár alapítója, Zsolnai Endre a sajtótájékoztatón azt is elmondta, az igazi lappföldi Mikulás, Joulupukki természetesen idén is ott lesz az esemény megnyitóján, november 30-án.

A jótékonysági akcióhoz már most rengeteg ismert ember cstlakozott, a közreműködők névsora a teljesség igénye nélkül: Balázs Andrea, Bodrogi Gyula, Csonka András, Dukai Regina, Győrfi Pál, Harsányi Levente, Hódi Pamela, Kecskés Karina, Koroknyai Virág, Kovács Kati, Mádai Vivien, Németh Kristóf és Tóth Vera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MikulásGyár (@mikulasgyar) által megosztott bejegyzés,

A szervezők minden korábbinál több koncertet, közönségtalálkozót és interaktív programot ígérnek a látogatóknak. És reményeik szerint idén minden korábbinál több adományt sikerül majd összegyűjteni a rászorulóknak. Tavaly 158 tonnát sikerült.

 

24 óra