Öngyilkossággal fenyegeti a magyar sztár Sebestyén Ágit! És más netes hírességeket is

Kétségbeesetten fordult a TWN-hez Sebestyén Ági, akinek az életét néhány napja egy ismert reality-sztár teszi tönkre. A videóival országszerte ismert férfi előbb egy kisfilmjében kezdte ""bántani" Ágit, mondván húslevest sem tudna főzni, majd miután Ági felhívta, nagyot fordult a világ.

"Előbb kiosztott, hogy nyilvánosan kellett volna reagálnom. Majd ezt követően folyamatosan írogatni kezdett, kvázi szerelmet vallott. Úgy beszélt, mintha alakulóban lenne köztünk valami. Aztán történt valami a hivatalos oldalával, és alaposan bekattant.  Míg előtte intim képet is küldött, azóta fenyeget, ócsáról, sőt, öngyilkossággal fenyegetőzik. Leírta, begyógyszerezte magát, képeket küldött, hogy késsel nyiszbálja az ereit" - magyarázta lapunnak Ági, aki a napokban érdekes bejegyzést szúrt ki egy másik netes híresség oldalán.

Bizony, a vicces videóival nagyon hamar 70 ezres rajongótábort verbuváló Avramlatosca nevű netceleb néhány órája nem mindennapi bejegyzést tett közzé. Egy üzenetet, amit valószínűleg ő kapott, és Sebestyén Ági ismerős mondatokra figyelt fel benne. "34 szem nyugtató van bennem. Elvágom az ereim, tönkretettél. De győztél." - olvasható számos helyesírási hibával az üzenetben. Ági gyanúja pedig beigazolódott, levelezett Avramlacosta-val és kiderült, ugyanarról a férfiről van szó.

Sőt, azóta újabb lányok kerültek elő, akik elmondásuk szerint szintén áldozatai a férfinak, azaz őket is zakatja, fenyegeti. Hogy valójában miért? Egyelőre senki sem tudhatja...

24 óra