Közleményt adott ki a Wellhello - Többen is kilépnek

Először a nyáron bukkant fel a hírek közt, gondok vannak a Wellhello háza táján...

Néhány nappal ezelőtt derült ki, többen is távoznak a Wellhello-ból. Volt, aki ezt a közösségi oldalán kürtölte világgá. 

Az egyik legnépszerűbb hazai formáció rajongótáborában ismét szárnyra kelt a pletyka, a kiválásokkal veszélyben a zenekar is, így az alapítótagok, Diaz és Fluor úgy döntött, egy közleményben önt tiszta vizet a pohárba.

"Elnöki közlemény! A napokban elbúcsúztunk néhány tagtól a háttérzenekarból, ami egyes sajtófelületekből aggodalmat váltott ki. A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások." - kezdik soraikat, majd magyarázatot is adnak.

"Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, "másfele változtunk". Zseni 4 évet töltöttünk együtt, de arccal mi már a jövőbe nézünk, 2019 sok-sok meglepetést tartogat, amikre már idén elkezdtük a készülődést, ezután is tartsatok velünk!  One love!" - zárták a közleményüket Diazék.

24 óra